Bacon Cheddar Cheese Beer Bread
   ขนมปังเบียร์ สูตรของน้องเอ๋ ใน FB หามาให้ลอง เป็นควิกเบรดที่ทำง่ายโดยใช้เบียร์เป็นส่วนผสม ทำง่ายแค่ผสมทุกอย่างลงให้เข้ากัน เทใส่โลฟโรยหน้าด้วยเชด้าชีส ราดด้วยเนย แล้วอบ ออกมาก้ได้ขนมปังเบียร์ที่อร่อย หอมเบคอนและชีส

โดย: แม่เจเจ (เจ้าบ้าน ) [18 ก.ค. 56 14:13] ( IP A:220.255.2.159 X: )
Add to Facebook  Add to Twitter  Add to Multiply  Add to Google  Add to Blogger  Add to Live
Counter : 1861 Pageviews
ความคิดเห็นที่ 1
   สูตรต้นตำหรับเป็นภาษาอังกฤษ...ขอลอกน้องเอ๋มาใส่ไว้ตรงนี้แล้วกันน่ะค่ะ ขอบคุณน้องเอ๋ค่ะ

Becon Cheddar Beer Bread
Recipe from The Slow Roasted Italian

Ingredients:
3 cups all purpose flour (363 grams)
1 tablespoon baking powder
1 teaspoon salt
3 tablespoons granulated sugar
1 1/4 cup shredded Cheddar cheese
12 ounce bottle of beer (I use 1 can of beer)
4 slices of bacon, cooked and chopped (I use 1/2 cup bacon bits)
2 tablespoons butter, melted

Method:
-Preheat oven to 350 F/ 180 C.
-Prepare bread pan by greasing with butter. Set aside.
-In a large bowl, combine flour, baking powder, salt and sugar with a whisk. Make a well in the center. Add bacon, about 3/4 of cheese and full beer into the well.
- Stir mixture with a spoon until combined.
- Pour mixture into prepared bread pan. Add remaining cheese. Drizzle with 1 tablespoon of butter. Bake for 30 minutes.
- Remove from oven and drizzle remaining butter over the top.
- Bake for an additional 25-30 minutes or until browned on top and loaf thumps when you tap the top.
- Remove to a wire rack and allow to cool for 5 minutes. Remove from pan and allow to cool on wire rack. You can brush with more butter if you choose.

โดย: เจ้าบ้าน [18 ก.ค. 56 14:15] ( IP A:220.255.2.105 X: )
ความคิดเห็นที่ 2
   อันนี้ขออาฆาตไว้ก่อนนะคุณมล ว่าจะลองทำเหมือนกัน ชีสตูม ตูม เลยทีเดียว ช่วงนี้ขนมบ่อยเกินค่ะ เดี๋ยวจะไม่รอด อิ อิ
โดย: ยัยแก่ [20 ก.ค. 56 16:24] ( IP A:124.122.103.175 X: )
ความคิดเห็นที่ 3
   น่าทานมาก ๆ ค่ะ เสียดายที่บ้านไม่ค่อยชอบชีส เลยอดทำเลยเรา
โดย: Pong [21 ก.ค. 56 16:41] ( IP A:110.168.136.223 X: )
ความคิดเห็นที่ 4
   อร่อยมากกกกกกพี่กู้ หอมชีส หอมเบคอน //เสียดายน่ะค่ะพี่ป้อง ไม่ใส่ชีสก็ไม่อร่อยอีก อิอิอิ
โดย: แม่เจเจ (เจ้าบ้าน ) [24 ก.ค. 56 22:17] ( IP A:220.255.2.143 X: )
คลิก เพื่อเปลี่ยนกลับไปแสดงความคิดเห็นแบบเดิม

ชื่อไฟล์รูปห้ามมีอักขระพิเศษ เช่น (#),(<),(>),(&) เป็นต้นค่ะ
ชื่อ / e-mail :    แทรกไอคอนน่ารักๆในข้อความ
e-mail :
ส่งอีเมลทุกครั้งที่มีการตอบกระทู้       (ใส่ Email เมื่อต้องการให้ส่ง Email เมื่อมีคนมาโพสในกระทู้)


CAPTCHA code



คลิกที่นี่เพื่อกลับหน้าบ้าน