ถ้าหาแป้ง--self rising--ไม่ได้ก็ใช้สูตรนี้ผสมเอาเองคะ
   สำหรับ แป้ง self rising 1 ถ้วย = แป้งall-purpose 1 ถ้วย + ผงฟู 1.1/2 ชช + เกลือ 1/2 ชช


ถ้าหาแป้ง ไม่ได้อาจใช้สูตรตามลิงค์แทนได้ดังนี้ค่ะ
สำหรับ แป้ง self rising 1 ถ้วย = แป้งall-purpose 1 ถ้วย + ผงฟู 1.1/2 ชช + เกลือ 1/2 ชช

ตามลิงค์ไปดูเรื่องของแป้ง self risingข้างล่างนี้ค่ะ
https://www.answers.com/topic/flour-1
Self Rising Flour
is generally an all purpose flour to which a leavening agent has been added in the form of baking powder and salt. This is the type of flour used in many packaged mixes such as cake batters. A substitute for one cup of self rising flour may be made if necessary using one cup of all-purpose + 1 1/2 t baking powder + 1/2 t salt
โดย: [15 ก.ย. 48 14:44> ( IP A:61.91.118.182 X: )
โดย: J&J [15 ก.ค. 49 21:55] ( IP A:213.114.231.217 X: )
Add to Facebook  Add to Twitter  Add to Multiply  Add to Google  Add to Blogger  Add to Live

คลิกที่นี่เพื่อกลับหน้าบ้าน