มาม่อนเค้ก
   Mamon มาม่อนเค้ก
1 cup cake flour แป้งเค้ก 1 ถ้วย
1 teaspoon baking powder ผงฟุ 1 ชช
6 eggs, separated ไข่ไก่ 6 ฟอง (แยกไข่ขาว ไข่แดง)
1 teaspoon cream of tartar ครีมออฟทาทาร์ 1 ชช
1 cup sugar น้ำตาลทราบ 1 ถ้วย
1 teaspoon vanilla กลิ่นวานิลลา 1 ชช
1/2 cup vegetable oil น้ำมันพืช 1/2 ถ้วย

Preheat oven to 350 degrees. Grease muffin cups, or line with paper baking cups. Use a pan for large muffins, if available, or the standard cupcake size.

Sift together cake flour and baking powder; set aside.

Beat egg whites and cream of tartar until very foamy, but not stiff. While continuing to beat add: sugar, gradually, then vanilla and oil, then egg yolks, one at a time, then the flour and baking powder.

Fill muffin cups with batter, about 2/3 full. Bake 12 to 15 minutes or until a pick inserted in the center of a cake comes out clean. Makes 24 standard-sized cupcakes

ที่มา:https://starbulletin.com/2002/02/20/features/request.html

หยกไม่ค่อยถนัดภาษาอังกฤษเท่าไหร่ เลยไม่ได้แปลวิธีทำให้ กัวผิดคะ เวลาทำก้อแปลเอาตามที่เข้าใจคะ ทำออกมาก้อหน้าตาแบบนี้อ่ะคะ ถ้าป้าๆพี่ๆเพื่อนๆคนไหนใจดีพอมีเวลา รบกวนแปลให้เพื่อนๆที่สนใจด้วยนะคะ ขอบคุณคะ

โดย: หยก [18 มิ.ย. 49 22:20] ( IP A:61.47.96.192 X: )
Add to Facebook  Add to Twitter  Add to Multiply  Add to Google  Add to Blogger  Add to Live
Counter : 384 Pageviews
ความคิดเห็นที่ 2
   เรือนคนช่างกิน ช่างทำ https://maejj.pantown.com/
โดย: เจ้าบ้าน [25 ส.ค. 50 14:50] ( IP A:218.186.9.5 X: )

คลิกที่นี่เพื่อกลับหน้าบ้าน