|
| |
Mamon มาม่อนเค้ก 1 cup cake flour แป้งเค้ก 1 ถ้วย 1 teaspoon baking powder ผงฟุ 1 ชช 6 eggs, separated ไข่ไก่ 6 ฟอง (แยกไข่ขาว ไข่แดง) 1 teaspoon cream of tartar ครีมออฟทาทาร์ 1 ชช 1 cup sugar น้ำตาลทราบ 1 ถ้วย 1 teaspoon vanilla กลิ่นวานิลลา 1 ชช 1/2 cup vegetable oil น้ำมันพืช 1/2 ถ้วย
Preheat oven to 350 degrees. Grease muffin cups, or line with paper baking cups. Use a pan for large muffins, if available, or the standard cupcake size.
Sift together cake flour and baking powder; set aside.
Beat egg whites and cream of tartar until very foamy, but not stiff. While continuing to beat add: sugar, gradually, then vanilla and oil, then egg yolks, one at a time, then the flour and baking powder.
Fill muffin cups with batter, about 2/3 full. Bake 12 to 15 minutes or until a pick inserted in the center of a cake comes out clean. Makes 24 standard-sized cupcakes
ที่มา:https://starbulletin.com/2002/02/20/features/request.html
หยกไม่ค่อยถนัดภาษาอังกฤษเท่าไหร่ เลยไม่ได้แปลวิธีทำให้ กัวผิดคะ เวลาทำก้อแปลเอาตามที่เข้าใจคะ ทำออกมาก้อหน้าตาแบบนี้อ่ะคะ ถ้าป้าๆพี่ๆเพื่อนๆคนไหนใจดีพอมีเวลา รบกวนแปลให้เพื่อนๆที่สนใจด้วยนะคะ ขอบคุณคะ | โดย: หยก [18 มิ.ย. 49 22:20] ( IP A:61.47.96.192 X: ) | |
|
Counter : 457 Pageviews |
|