Buttercream Icing
   Buttercream Icing

Ingredients:
1 cup solid vegetable shortening
1 teaspoon Clear Vanilla
1 tablespoon Meringue powder (คือไข่ขาวสกัดเป็นผง)
4 cups sifted confectioners' sugar (approx. 1 lb.) (น้ำตาลไอซิ่ง)
3-4 tablespoons water

เริ่มต้นเอาเนยขาว ผสมกับวนิลา กับ meringue powder แล้วตีด้วยเครื่องตีมือถือให้เข้ากัน แล้วเติมน้ำตาลไอซิ่ง ทีละถ้วยตีด้วยความเร็วต่ำพอให้เข้ากันแล้วเพิ่มความเร็ว พอใส่น้ำตาลหมดตามสูตรแล้ว เติมน้ำเปล่า เริ่มจาก 3 ช้อนโต๊ะก่อน ถ้ายังหนืดๆเพิ่มทีละ 1 ช้อนชา (ที่เอมทำใช้ 3 ช้อนโต๊ะ กับ 1 ช้อนชา ค่ะ) ใช้ความเร็วปานกลาง ถึง สูงตีจนครีมเนียนฟู สูตรนี้เอาเข้าตู้เย็นปิดฝาให้แน่นเก็บได้ 1 เดือน

เอมไปเจออีกสุตรนึงของ wilton (แต่ไม่เคยลองนะคะ) เผื่อสำหรับใครที่หา meringue powder ไม่ได้ ตามนี้ค่ะ
Buttercream Icing

Ingredients:
1/2 cup solid vegetable shortening
1/2 cup butter or margarine*
1 teaspoon Clear Vanilla
4 cups sifted confectioners' sugar (approx. 1 lb.)
2 tablespoons milk**
Cream butter and shortening with electric mixer. Add vanilla. Gradually add sugar, one cup at a time, beating well on medium speed. Scrape sides and bottom of bowl often. When all sugar has been mixed in, icing will appear dry. Add milk and beat at medium speed until light and fluffy. Keep icing covered with a damp cloth until ready to use. For best results, keep icing bowl in refrigerator when not in use. Refrigerated in an airtight container, this icing can be stored 2 weeks. Rewhip before using.

YIELD: 3 cups

*Substitute all-vegetable shortening and 1/2 teaspoon Wilton Butter Flavor for pure white icing and stiffer consistency.

**Add 3-4 tablespoons light corn syrup per recipe to thin for icing cake.

ติดต่อ : ชเอม [ 9 ก.ค. 48 >

โดย: ชเอม [2 มิ.ย. 49 20:59] ( IP A:84.74.168.157 X: )
Add to Facebook  Add to Twitter  Add to Multiply  Add to Google  Add to Blogger  Add to Live
Counter : 377 Pageviews
ความคิดเห็นที่ 1
   เรือนคนช่างกิน ช่างทำ https://maejj.pantown.com/
โดย: เจ้าบ้าน [25 ส.ค. 50 15:05] ( IP A:218.186.9.5 X: )

คลิกที่นี่เพื่อกลับหน้าบ้าน