แอนแสค บิสกิต
   คุณมลขาอันนี้เป็นอีกสูตรหนึงที่มาจากเวบนี้ค่ะ https://www.aussieslang.com/features/anzac-biscuits.asp

Anzac Biscuits

Ingredients

1 cup plain flour
1 cup rolled oats (regular oatmeal) uncooked
1 cup desiccated coconut
1 cup brown sugar
1/2 cup butter
2 tbsp golden syrup (or honey)
1 tsp bicarbonate of soda
2 tbsp boiling water
Method

Combine the flour (sifted), oats, coconut and sugar in a bowl.
Melt the butter and Golden Syrup (or honey) in a saucepan over a low heat..

Mix the bicarbonate of soda with the water and add to the butter and Golden Syrup.

Pour the liquids into the dry ingredients and mix well.

Spoon dollops of mixture, about the size of a walnut shell, onto a greased tin leaving as much space again between dollops to allow for spreading.

Bake in a moderate oven, 180C / 350F, for 15-20 minutes.

Cool on a wire rack and seal in airtight containers.

ส่วนผสมและขั้นตอนคล้ายกันมาก คุณมลลองอ่านเทียบกันดูกับสูตรที่ดิฉันใช้นะคะ ของดิฉันได้มาจากหนังสือThe Australian Women's Weekly ค่ะ

ไม่แน่ใจว่าเป็นมะพร้าวรึปล่าวนะคะ ที่ดิฉันใช้เป็นมะพร้าวอบแห้งใส่เป็นถุงมา สีขาวจั๊วะเลย ส่วนมะพร้าวคั่วเองดิฉันก็ได้ทำเป็นคุกกี้ข้าวโอ๊ตอีกสูตรนึง หอมอร่อยดีค่ะ เป็นคุกกี้แบบบางกรอบใส่ถั่วสับ อันนี้ออกมาแผ่ตัวแน่นอน เพราะไม่มีแป้งให้ยึดเกาะ ไว้จะนำภาพมาให้ดูอีกทีนะคะ

ส่วนแอนแสคบิสกิตวันไหนทำอีกทีจะถ่ายรูปมาลงขั้นตอนด้วยค่ะคุณมล
โดย: kanga [4 มี.ค. 49 13:41> ( IP A:203.164.97.54 X: )

โดย: Kanga [3 มิ.ย. 49 13:26] ( IP A:84.74.168.157 X: )
Add to Facebook  Add to Twitter  Add to Multiply  Add to Google  Add to Blogger  Add to Live
Counter : 145 Pageviews
ความคิดเห็นที่ 1
   โกลเด้นซีรัป 2 ชต เท่ากับ 60กรัม
น้ำเดือด 2 ชต เท่ากับ 40มลค่ะ
โดย: kanga [20 ต.ค. 49 19:07] ( IP A:203.164.98.80 X: )
ความคิดเห็นที่ 2
   เรือนคนช่างกิน ช่างทำ https://maejj.pantown.com/
โดย: เจ้าบ้าน [25 ส.ค. 50 15:28] ( IP A:218.186.9.5 X: )

คลิกที่นี่เพื่อกลับหน้าบ้าน