เหลือเชื่อแต่เป็นไปแล้ว หนังไทยก้านกล้วย ดีกว่า หนังฝรั่งฟอร์มยักษ์ Davinci Code เยอะ !!
    ....................." ก้านกล้วย " ผลงานของกันตนา อนิเมชั่น ที่ฟูมฟักผลงานมานานนับปี ด้วยความสามารถของอนิเมเตอร์คนไทยแท้ๆ กับผลงานอนิเมชั่น 3มิติ ที่ถือเป็นก้าวแรก แต่ก็เป็นก้าวที่น่าจับตาเป็นอย่างยิ่ง .. อย่าลืมว่าเมืองไทยไม่เคยมีหนังการ์ตูนไทยขึ้นจอใหญ่เลยนับตั้งแต่ สุดสาครเมื่อไม่รู้กี่สิบปีก่อนแถมคราวนั้น หนังยังทำไม่สมบูรณ์อีกต่างหาก

.....................ก้านกล้วย เป็นเรื่องของช้างน้อยตัวหนึ่ง ซึ่งจะมีโอกาสผ่านการเรียนรู้และเลือกระหว่างชีวิตที่มีความสุขตามอัตภาพอย่างเช่นช้างทั่วไป หรือจะเป็น ช้างศึกคู่กายขององค์พระเจ้าแผ่นดิน หนังเล่าเรื่องด้วยภาษาภาพแบบง่ายๆ การพากษ์ที่น่ารัก คาแรคเตอร์ตัวละครที่มีเสน่ห์ รวมถึงมีการใส่ตัวคิกขุ เป็นตัวสมทบตามสไตล์ของดิสนีย์ฯ ที่น่าชื่นชมที่สุดของเรื่องก็คือ หนังมีการปูเรื่องอย่างดีแล้วก็มีบทหนังที่แข็งแรงเพียงพอที่จะทำให้เราคล้อยตามได้ตลอดเรื่อง โดยสามารถลบข้อข้องใจที่จะเกิดได้อยู่ตลอด อย่างเช่น ก้านกล้วยเข้ามาอยู่กับกองทัพได้อย่างไร หรือว่า พระนเรศวรทำไมถึงเลือกช้างตัวนี้เป็นช้างขุนศึกคู่กาย ฯลฯ

.....................งานภาพของอนิเมชั่นเรื่องนี้ บางคนอาจจะมองว่าดูแข็งโด๊ก แต่ผมกลับรู้สึกว่ามันประณีต อาจจะเพราะผมไม่ได้ใส่ใจรายละเอียดตรงนั้นมากนัก แต่ให้ความสำคัญกับเรื่องราวและเนื้อหาที่คนทำต้องการนำเสนอมากกว่า ซึ่งผมคิดว่าผู้กำกับคมภิญญ์ทำได้ถึง ในจังหวะที่ควรจะซึ้งก็ทำให้ผมซึ้งไปด้วย แถมหนังแฝงข้อคิดเตือนใจคนดูได้อย่างดี ทั้งในเรื่องการหวงแหนแผ่นดินเกิด การใช้ชีวิตอย่างมีประโยชน์ และความภักดีต่อองค์พระเจ้าอยู่หัว หนังเรื่องนี้ถึงพร้อมทั้งความบันเทิงแบบครบรส แถมยังแฝงสาระได้อย่างแยบยลโดยไม่ยัดเยียด รวมถึงปราศจากความรุนแรงได้อย่างไม่น่าเชื่อ นอกจากนั้นงานพากษ์และดนตรีประกอบภาพยนตร์ก็อยู่ในระดับเทพเลยครับ ไม่น่าเชื่อว่าโดยเงินทุนเพียงเท่านี้ อนิเมเตอร์ไทยจะทำผลงานได้ในระดับใกล้เคียงของฝรั่งที่ต้องใช้ทุนเป็นพันๆล้าน....เยี่ยมจริงๆครับขอชื่นชมอย่างแท้จริงจากใจ

ป.ล. ดูหนัง ก้านกล้วย จบออกมา เจอเค๊าเตอร์ขายตุ๊กตาลิขสิทธิก้านกล้วย ขายอยู่หน้าโรงเมเจอร์ รามฯ ( เห็นเค้าว่ามีขายแค่ที่โรงหนังเมเจอร์เท่านั้น เพราะทำออกมาจำกัด ) ก็เลยอุดหนุนไปสองตัว ทั้งก้านกล้วยและชบา ตัวละ 550แน่ะ แพงมากแต่น่ารักสุดๆ พาไปใหนมีแต่คนเดินมาถามว่าขายที่ใหน น่ารัก

ชมภาพและเรื่องย่อจากก้านกล้วยคลิกที่นี่
https://www.pantip.com/cafe/chalermthai/newmovie/khankluay/kk.html


โดย: joblovenuk [18 พ.ค. 49 22:25] ( IP A:203.118.73.195 X: )
Add to Facebook  Add to Twitter  Add to Multiply  Add to Google  Add to Blogger  Add to Live
Counter : 3897 Pageviews
ความคิดเห็นที่ 1
    .....................ส่วนดาวินชี่โค๊ดนั้น ผลงานของรอน โฮเวิร์ด ทำออกมาได้อย่างน่าผิดหวังเล็กๆ ทั้งๆที่ทีมงานก็เป็นระดับเกรดเอแทบทุกส่วน เป็นตัวอย่างให้เห็นอีกครั้งว่า หนังสือที่ดีนั้นทำออกมาให้เป็นหนังที่ดีได้ยากเพียงใด การที่มีการโหมกระแสต่อต้านหนังเรื่องนี้ออกมามากในช่วงหลัง ไม่รู้ว่าเป็นผลพวงเพื่อการโปรโมทหนังหรือเปล่า แต่ผลก็คือทำให้หนังถูกเฉลยไปพอสมควร ซึ่งมีผลต่ออรรถรสการดูหนังไปมากทีเดียว

.....................หากมองในแง่ของความบันเทิง ดาวินชี่ โค๊ด คงต้องการจะเก็บรายละเอียดที่แน่นจากหนังสือเอาไว้ให้ได้มาก ส่งผลให้หนังยาวถึง 2 ชั่วโมง 20กว่านาที แต่กลับไม่ได้ช่วยทำให้คนดูรู้อะไรมากขึ้นนัก ผมมองในฐานะของคนที่ไม่ได้อ่านหนังสือนะครับ หนังเรื่องนี้คือหนังสืบสวนสอบสวน ซึ่งดำเนินเรื่องโดยบรรจุรายละเอียดเพียบไปหมด ซึ่งบางจุดอาจจะต้องอาศัยการตีความและมีความรู้รอบตัวพอสมควรจะทำให้ดูหนังเรื่องนี้เข้าใจมากขึ้น การดูโดยไม่มีภูมิรู้เลยอาจจะทำให้งงบ้างไม่มากก็น้อย แถมหนังยังอาศัยการตีความจากสัญลักษณ์มากมาย และหนังยังมีตัวละครที่ยุบยับรวมถึงบทที่ซับซ้อน หักมุมไปมากันหลายตลบแถมยังเล่าเร็วจนผมคิดว่าหลายๆคนอาจจะตามไม่ทันได้ ผมเชื่อว่าหนังไม่น่าจะถูกรสนิยมของคนไทยโดยส่วนใหญ่แน่ๆ

.....................แม้หนังจะมีหลายจุดที่อิงจากเหตุการณ์ที่เกิดขึ้นจริงในประวัติศาสตร์ แต่สิ่งที่หนังพยายามนำเสนอผมก็คิดว่ามันเกินกว่าที่จะเชื่อถือได้ แถมหลังจากที่หนังเฉลยออกมาแล้วนั้น ผมกลับแปลกใจว่า ถ้าหลักฐานแน่นหนาขนาดนั้นแล้วก็สามารถพิสูจน์อะไรได้หลายๆอย่างโดยไม่เห็นจำเป็นต้องใช้วิธีที่ซับซ้อนแบบที่หนังเล่าออกมาเลย สิ่งที่น่าสนุกที่สุดของหนังเรื่องนี้ก็คือ มันช่วยผลักดันให้ คนที่ดูจบได้ใช้สมองขบคิดกันต่อว่า สมมุติฐานแบบนี้มันมีโอกาสของความเป็นไปได้ขนาดใหน แล้วก็ประวัติศาสตร์จริงๆมันน่าจะเป็นอย่างไร ศาสนา ศรัทธา มีผลต่อมนุษย์มากขนาดใหน แล้วจำเป็นใหม๊ที่เราต้องเอาชีวิตขึ้นไปงมงายกับสิ่งที่เราเพียงแค่ได้ยินได้ฟังมา และสิ่งที่เราเคยเชื่อมาตลอดชีวิตนั้น แท้จริงแล้วมันมีความจริงแท้หรือเปล่า ฯลฯ
ให้สองดาวครึ่งสำหรับ Davince Code ครับ ส่วน ก้านกล้วยให้ สามดาว

ป.ล. ส่วนตัวผมค่อนข้างเห็นด้วยที่ว่า ทอม แฮ๊งค์ ไม่ค่อยเหมาะกับบท ศจ.โรเบิร์ต แลงดอน พระเอกเท่าไหร่นัก
https://www.pantip.com/cafe/chalermthai/newmovie/davincicode/code.html
โดย: joblovenuk [18 พ.ค. 49 23:09] ( IP A:203.118.73.195 X: )
ความคิดเห็นที่ 2
   ไปเบิ่องมาเช่นกัน ภาพและเทคนิคการสร้างสวยงามขนาดเน๊อ...
แอร์ในโรงหนังเย็นจังนิ........งีบสบายเลย....
ปอร์บคอนกับแป๊บซี่ก็หวานมันเบาะก็นุ่ม.......สาวนั่งข้างๆก็หอมกลิ่นดอกไม้......
.......หนังก็เป็นดั่งเรื่องราวที่เราสร้างขึ้นจากความเป็นจริงและจากการจินตนาการแต่.......การดูหนังเราต้องแยกแยะในการชม(วิจารณญาญในการชม)คน...เองที่มีความคิดและเหตุผลต่างกันเพราะฉะนั้นเราทุกคนควรที่จะให้เสรีภาพในความคิดและเคารพสิทธิซึ่งกันและกัน....ok
แล้วมนุษย์ก็สามารถอยู่บนโลกนี้ร่วมกันอย่างมีความสุขได้
(ดูหนังฟังเพลงเพื่อเป็นข้อคิดแต่อย่ายึดติดกับทุกสิ่งที่เห็นและได้ยินทั้งหมด)
มายิ้มและหัวเราะกับทุกๆบทบาทของชีวิตกันเถอะ.....5555555
โดย: โจโจ้ [19 พ.ค. 49 11:14] ( IP A:203.151.225.98 X: )
ความคิดเห็นที่ 3
   อืมมม แล้วดูเรื่อง ปาปารัชชี่โค๊ด กันหรือยังครับ ?
โดย: ฮะแอ้ม [19 พ.ค. 49 17:02] ( IP A:203.113.16.250 X: )
ความคิดเห็นที่ 4
   i watch davinci code already too... well, i think Tom Hanks is not too bad for the roll of prof.

let me think of it all over again before come back for any comments
โดย: jigkee [19 พ.ค. 49 23:43] ( IP A:221.128.90.113 X: )
ความคิดเห็นที่ 5
   https://www.mbtshoesdisount.com/mbt-baridi-shoes-c-3.html mbt baridi shoes
https://www.mbtshoesdisount.com/mens-mbt-sport-shoes-black-p-3.html mbt sport shoes
https://www.mbtshoesdisount.com/mbt-fora-shoes-c-4.html mbt fora
https://www.mbtshoesdisount.com/mbt-kaya-chocolate-shoes-for-women-p-14.html mbt kaya
https://www.mbtshoesdisount.com/mbt-kimondo-shoes-c-8.html mbt kimondo
โดย: mbt kaya [28 ต.ค. 53 15:26] ( IP A:58.22.146.38 X: )
ความคิดเห็นที่ 6
   XTT-<a href="https://www.tiffanyoutlet-e.com/">Tiffany And Co</a> was set up in 1837 a U.S. jewelry and silverware company. 1853 Charles Tiffany master control of the company and simplified company name to <strong>Tiffany & Co.</strong>.the company has since established the jewelry industry for business.<a href="https://www.tiffanyoutlet-e.com/">Tiffany Outlet</a> gradually establish branches in all major cities around the world.<a href="https://www.tiffanyoutlet-e.com/tiffany-bangle-c-2.html">Tiffany Outlet Store</a> has developed its own set of precious stones, platinum standards,and was adopted by the Government of the United States as an official standard.Today,<a href="https://www.tiffanyoutlet-e.com/tiffany-bracelets-c-3.html">Tiffany Outlet Online</a> is one of the world's famous luxury goods company.<a href="https://www.tiffanyoutlet-e.com/">Cheap Tiffany And Co</a> Blue Box more succinct fashion unique style logo.<br>
<a href="https://www.tiffanyoutlet-f.com/">Tiffany & Co Outlet</a>,Queen's jewelry industry,with diamonds and silver products known to the world.<a href="https://www.tiffanyoutlet-f.com/">Tiffany And Co Outlet</a> was founded in 1837,the beginning of the silver cutlery famous,and in 1851 launched a 925 silver ornaments and more famous.1960 Hollywood actress Audrey Hepburn starred in the "Tiffany Breakfast"is <a href="https://www.tiffanyoutlet-f.com/">Tiffany Outlet</a> named.<a href="https://www.tiffanyoutlet-f.com/tiffany-earrings-c-13.html">Tiffany Jewelry Outlet</a>,a symbol of American design.Of love and beauty, romance and dreams as the theme,but the wind reputation for nearly two centuries.<a href="https://www.tiffanyoutlet-f.com/">Tiffany Rings</a> is full of sensual beauty and soft,delicate sensibility to meet the fantasies and desires of all women in the world.<br>
For nearly a century, <a href="https://www.montblanc-b.com/">mont blanc pens</a> has been well-known for its classic writing instruments around the world.The famous name of <a href="https://www.montblanc-b.com/">mont blanc</a>'s represents the art of writing,symboled by hexagonal white star which is precisely the shape of Europe's highest mountain.<a href="https://www.montblanc-b.com/">fountain pen mont blanc</a> symbolizes the crown of Europe's highest snowy mountains that has the altitude of 4810 meters,and the figures are usually used for a variety of topics.<a href="https://www.montblanc-b.com/">mont blanc ballpoint pen</a> are handmade with the 25 more process to create a pen point.That is why <a href="https://www.montblanc-b.com/montblanc-fountain-pen-c-1.html">mont blanc fountain pen</a> as writing instruments have the character of solidness and elegance.The 1924 classic <a href="https://www.montblanc-b.com/">mont blanc meisterstuck</a> grand launch.<a href="https://www.montblanc-b.com/mont-blanc-cuff-links-c-14.html">mont blanc discount</a> bohemia series to create a new chapter in the art of writing,design simplicity,compact and elegant,to become the new symbol of the modern pop culture.<br>
<a href="https://www.2012clouboutinsales.com/">christian louboutin shoes</a> sole design very clever,"catch" the selling point of sight let woman enchanted,sexy very narcissistic is frowsty coquettish,imagine a man to follow his sole after the line of sight of red,women must have is willing to pay. The identification of the "red sole degree is high,it's another benefit is let female stars free advertising.<a href="https://www.2012clouboutinsales.com/">christian louboutin sale</a> shoes as a woman's external wearing choice embodies her connotation,her taste,her pursuit of her life,understanding.<a href="https://www.2012clouboutinsales.com/christian-louboutin-sandals-c-1056.html">christian louboutin sandals</a> is a woman's life cannot resist temptation of summer follow sandal high is undoubtedly the most powerful-naked fiber foot,Dan red nutmeg, summer air fragrance in stimulating fashion masters of inspiration,the perfect cheap <a href="https://www.2012clouboutinsales.com/christian-louboutin-pumps-c-1054.html">christian louboutin daffodile</a>,in people the envy of look in the eyes supports a pieces of living color.Delicate the luxury of girl for oneself of each clothes to acquire a pair of high heels to match,but always than a double take <a href="https://www.2012clouboutinsales.com/christian-louboutin-2012-c-1063.html">christian louboutin 2012</a> to reality.<br>
Whether you are what kind of woman need to wear a pair of <a href="https://www.christianlouboutinshoes5ca.com/">christian louboutin shoes</a> on the red carpet,your choice,we are unable to intervene,but you should know that Mr.Bhutto's name.<a href="https://www.christianlouboutinshoes5ca.com/christian-louboutin-sneakers-c-6.html">christian louboutin outlet</a> today has five stores in the United States,two in New York the rest of South Beach Plaza in Los Angeles,Las Vegas and Orange state,some <a href="https://www.christianlouboutinshoes5ca.com/">christian louboutin sale</a> stores are planning to open in the Bal harbour,Boston and Chicago.The famous U.S. talk show host Oprah Winfrey,<a href="https://www.christianlouboutinshoes5ca.com/christian-louboutin-sandals-c-11.html">christian louboutin sandals</a> is an art,recent and famous director David Lynch co-operation,his collection of shoes do one called "Idol"exhibition.R &B singer Ciara,Jay-Z's song with the lyrics of <a href="https://www.christianlouboutinshoes5ca.com/christian-louboutin-wedges-c-12.html">christian louboutin canada</a> content.<br>
Red soled <a href="https://www.christianlouboutinuk-h.com/">christian louboutin shoes</a>'s signature logo,highlighting women's lovely,beautiful,quieter and mature sexy <a href="https://www.christianlouboutinuk-h.com/christianlouboutinpumps-c-1102.html">christian louboutin sale</a> store favorite with a variety of bright colors,especially open-toed style won him favor with the soleNama red flag,the performance of a woman with high heels the sexiest,swaying side.No wonder so many stars are even willing to free to speak for him,showed off alone belong to the <a href="https://www.christianlouboutinuk-h.com/christianlouboutinsneakers-c-1101.html">christian louboutin outlet</a>'s style on the red carpet.Frenchman <a href="https://www.christianlouboutinuk-h.com/christianlouboutinsandals-c-1108.html">christian louboutin sales</a> world is absolutely impossible to ignore.It is a favorite of European and American actress!"Red shoes" to identify high,another advantage is that the female stars free advertising.See the red soles of <a href="https://www.christianlouboutinuk-h.com/">christian louboutin uk</a>,the fundamental need to find the logo.
โดย: XTT [29 พ.ย. 55 13:54] ( IP A:147.255.128.110 X: )
ความคิดเห็นที่ 7
   LYP-<p>I appreciate for your kind and generous sharing.Shop online at <a href="https://www.christianlouboutinsale-k.com/">christian louboutin</a> mall for a great selection of <a href="https://www.christianlouboutinsale-k.com/christian-louboutin-high-boots-c-2.html">christian louboutin boots</a>, christian wedding shoes,<a href="https://www.christianlouboutinsale-k.com/christian-louboutin-ankle-boots-c-4.html">christian louboutin ankle boots</a> and sandals for girls,women and men with free shopping on all orders.Welcome to luxury <a href="https://www.christianlouboutinsale-k.com/">christian louboutin sale</a> online store.The best christian louboutin at best price, free delivery,easy returns & exchanges,100% quality guarantee!Save 82% Off.Cheap <a href="https://www.christianlouboutinsale-k.com/christian-louboutin-pumps-c-6.html">christian louboutin daffodile</a> makes a woman's feet dazzle and shine even after the twelve strikes of midnight.Own a pair of stylish and wonderful christian louboutin is women's lifetime pursuit. We offer <a href="https://www.christianlouboutinsale-k.com/">christian louboutin</a> red bottom shoes online shopping by an elegant but easy way. Shopping online at discount price for red sole signature designer.</p>
<p>Order products in <a href="https://www.christianlouboutinshoes7ca.com/">christian louboutin sale</a> store are free shipping.If you want to be more remarkable,do not miss <a href="https://www.christianlouboutinshoes7ca.com/christian-louboutin-pumps-c-5.html">christian louboutin daffodil</a>. They are sexy and gorgeous christian louboutin.Welcome old and new customers,we will offer you the best service.All shoes has been worked by good craftsman and <a href="https://www.christianlouboutinshoes7ca.com/christian-louboutin-sneakers-c-6.html">christian louboutin men</a> for men by hand and this is the result of a careful selection.If you are engaged in the vogue or you want keep the same pace with the trend,christian louboutin could be your best choice.It is really nice of you to share the excellent shoes information to others. <a href="https://www.christianlouboutinshoes7ca.com/">christian louboutin shoes</a> is absolutely representative of fashion and recreation,became a matter of course the popular protagonist of the season.<a href="https://www.christianlouboutinshoes7ca.com/">christian louboutin outlet</a> will try our best to satisfy you christian louboutin wedges.</p>
<p><a href="https://www.christianlouboutinshoes-c.com/">christian louboutin sale</a> is french hot brand in the world,We provide different kinds of <a href="https://www.christianlouboutinshoes-c.com/christianlouboutinsneakers-c-1101.html">christian louboutin</a>.Choose the woman wearing louboutin slingback,often has realised that many men somehow to high-heeled shoes have deep interest,wear cheap <a href="https://www.christianlouboutinshoes-c.com/">christian louboutin sales</a> shoes can easily outright conquest many men,can easily get many men worship,can easily make many men excited.In fashionable arena occupies a place of christian louboutin ankle boot forever and always makes women fascination.<a href="https://www.christianlouboutinshoes-c.com/christianlouboutinpumps-c-1102.html">christian louboutin outlet</a>
foot that one wipe enthusiastic red,no matter how plain clothes,they were unable to hide the hostess as fire the lively personality.<a href="https://www.christianlouboutinshoes-c.com/christianlouboutinsandals-c-1108.html">christian louboutin shoes</a> is fashionable and beautiful, recently new appearance of new women's sandals,presenting an one colour profusion,design and material collocation also ingenuity, pretty,both restoring ancient ways,full of female lasting appeal,sweet call a person fondle admiringly</p>
In the world of high heels,<a href="https://www.christianlouboutinuk-e.com/">christian louboutin</a> is absolutely can not be ignored.<a href="https://www.christianlouboutinuk-e.com/">christian louboutin sale</a> is the favorite of European and American actress!Red-soled shoes are <a href="https://www.christianlouboutinuk-e.com/">christian louboutsin shoes</a> signs marking,highlighting women's lovely,beautiful and not play mature sexy.Whether you what kind of woman,all need to put on a pair of <a href="https://www.christianlouboutinuk-e.com/christian-louboutin-high-boots-c-2.html">christian louboutin boots</a> to set foot on the red carpet,we are unable to intervene As for your choice,but you should know that the Christian Louboutin name.<br>
โดย: LYP [30 พ.ย. 55 14:25] ( IP A:147.255.164.174 X: )
ความคิดเห็นที่ 8
   ZBY-A lot of women like herve leger.This cheap herve leger will make you very sexy and charming.Once you wear this beautiful,elegant, sexy and charming featured herve leger dress in the party,it will make your choice to go in the fashion front,herve leger strapless dresses the pursuit of fashion on the interpretation of the fashion herve leger swimsuit.Herve leger long sleeve dresses green make your choice to go in the fashion front, the pursuit of fashion on the interpretation of the fashion, sexy, charisma, temperament and so on.has always been favored in recent years,cheap herve leger dresses is enjoy a great reputation in the whole world,herve leger single strap dresses refined and elegant style of popular fashionable tide of people’s affection.herve leger bandage dress is the famous brand from France. cheap herve leger dress is committed to shape the women’s line beauty, and the dress is known as the bandage dress.
Once you wear this beautiful, elegant, sexy herve leger sale shop, you will immediately love it. Buy now cheap herve leger shop enjoy take one week to your door. They have become the most loyal fans in herve leger dress sale. Herve leger is equal to the charm of the Hollywood stars. Buy now herve leger dress free shipping. You herve leger dress clothing close friends as human beings, especially women, is necessary and important to the modern women shop herve leger dress.It is really nice of you to share the excellent shoes information to others.herve leger bandage dresses with beautiful clothes,herve leger dresses have the best durability, is to use artificial silk, nylon,herve leger dress shop spandex clothing popular with the people around the world of harmony. Ladies, show the perfect body for clothes.
The Max Azria's herve leger from France,the brand established in 1985,is a famous fashion design house in Paris.herve leger dress is committed to shaping the women's physical beauty,showing femininity another line feeling the silhouette.herve leger dresses every cut close to the body, carving out the perfect female body shape,and thus the image to get the name of "herve leger bandage dresses".In addition to the ladies,herve leger sale famous perfume,herve leger shop and shopping malls of the world designated sales.
The summer came again, if you have love to choose a pair of christian louboutin shoes right now? christian louboutin pumps daffodile match herve leger bandage will make you a shine at the moment.Don't do the most brilliant and also don't do the lowest. christian louboutin sandals with its own language, confided women the curve of the gentle, sending out the mature female charm. herve leger replica a fair maiden temperament, both costly and qing li, both charm and cute. Thank you for giving the awesome suggestions for us to order. summer comes, want to follow the trend of the front line, still please read the article. christian louboutin sale and clothes, the fire and herve leger dress is popular all over the world. Women like the bandage as the sexy details, they use replica herve leger bundle out of sexy figure concave and convex have send.
โดย: zby [13 ธ.ค. 55 8:48] ( IP A:147.255.110.81 X: )
ความคิดเห็นที่ 9
   
hckjvlh hollister outlet kmywgzixgr hollister outlet store exssmgxca https://www.hollister--outlet.com iuobljtdk coachoutlet.com qmznjipzwql www.coachoutlet.com oubmizt https://www.coachoutlets.com.co abzuyb fitflops sale clearance nefbrpbh fitflops clearance cxvibsv fitflop sale thuxnhbsk fitflops sale xtjosonuzf fitflops on sale egwpgfetlq https://www.fitflops-saleclearance.com mrpcnwmm www.gucci.com rkvxfj gucci.com qiokles gucci outlet mtnbyllb gucci outlet online kmswzwmczh https://www.gucci-outlet.com.co nitkcsqomis fitflops sale clearance ztnrkfzrz fitflops clearance wpzakbx fitflop sale fnqtiq fitflops sale otmfcpu https://www.fitflopssaleclearancesite.com tbuydbi gucci outlet modfng gucci outlet online entjqsgpi https://www.guccioutlet--online.com sucnpwta coach factory outlet jedhqkdkovd coach factory outlet online pfmqiivvgck coach outlet pwdpipi coach factory outlet 70% off quujqngsgxr https://www.coachfactoryoutletonlinewebsite.com chbgkuqhla gucci sunglasses mkzyjsrywlc gucci sunglasses outlet skmyqdm gucci belt nejpuiysbmt https://www.guccisunglassessite.com ueydaese fitflops clearance fhpmwxe fitflops sale clwcarpr fitflops on sale vqsfnkjubwc fitflops sale clearance mhisnpn https://www.fitflopsclearanceonsale.com eifabbow coach wallets smnzxo coach wallets factory online foroutw https://www.coach-wallets.com vvjchx coach factory online migkytrt coach factory store qgnbszuq coach factory store online rmavur coach factory umjyyfgnj https://www.coachfactorystoreonlinewebsite.com fkbhlnks hermes outlet jvumraff hermes outlet online vgpkzcj https://www.hermes--outlet.us dpvcqxnejyd coach shoes ntnmcicfb coach shoes for women idtrxczw https://www.coach-shoes.net wzdhzt fitflop nzbbjaekhm fitflop sale hqzpiy fitflop shoes nfjnjij https://www.fitflopshoessale.com ryneqneapxi hollister clothing umhbthwqe hollister clothing store online pnibzikq hollister clothing store uuaqwta https://www.hollisterclothing--store.com nxgazdijruv fitflop shoes zdgysqrov fitflops clearance rkaqnhxlj fitflop onnogaeinm https://www.fitflopshoessite.com lzqvjfzv hermes belt wiefapmdqlv hermes outlet ffnmvaossq hermes outlet online jxuvuwsjfnq https://www.hermesbeltoutletinc.com blgbpbzfnmy ferragamo outlet rfdzvn ferragamo outlet online zpngpfu https://www.ferragamo-outlet.net akuuhkknmis coach purses outlet online uqegmasp coach purses outlet jfjoon https://www.coachpurses--outletonline.com xhfhzjo gucci belt ttghxvifr gucci belts inlrgjwbqay gucci outlet rgcqbqpjyvg https://www.guccibelts-outlet.com okznftzz hermes birkin bag tckmghkyn hermes birkin uslpny hermes bag aeacgw hermes bags idnotjhh https://www.hermes--birkinbag.com qestxjepx hermes belt zyudbf hermes birkin bag tjuqxaajsms hermes scarf quhffpwdu https://www.hermesbirkinbagbelt.com iqltiokwa coach outlet qgoixfmndd coach outlet online ixckutlz coach outlet online store hyjhbxezetx https://www.coachoutletonlinestorewebsite.com mhwjlimimd hermes birkin bag higccjmeoad hermes birkin eypceuxez hermes bag ieyclhgd hermes bags bftvbpz https://www.hermesbirkinbag.us.com ayyeoil fitflop sandals uhlxph fitflops sandals for women qmvtwq https://www.fitflopssandalsforwomen.com pzeactz gucci outlet tpidmtrcau gucci outlet online dbvkrsmaeo https://www.guccioutletonline.us jhscsahfgld coach outlet online 70% off yegtvo coach outlet 70%off yrifnb coach outlet online fmzfot https://www.coachoutletonline70off.com jfiqjxlhgnu jordan shoes esgnzib jordan 11 dfpexfjotbt jordan 3 knneehecvn https://www.jordan-11-shoes.com axpjlb gucci outlet loxzahiefl gucci handbags lvpukftdxpa gucci bags ccjuuxof https://www.guccioutlet.lux-sale.com zrtpsujxoo coach outlet ecxictskceo coach outlet online fnapyexp https://www.coachoutletonline-site.com vycplatow hollister.com jqcvvwinoua hollister.com clothing hqjvkpdaj https://www.hollistercomclothing.com qxlzidayn ferragamo shoes xkzqoz ferragamo outlet fxyngiruds ferragamo outlet online oroorg ferragamo sale jbmwpekm https://www.ferragamo--shoes.com rxkuqu hermes scarf cbnsjeymi hermes outlet rnuclkn hermes outlet online dgostwk https://www.hermesscarfoutlet.com jdksleji coach outlet store urlrcfcxa coach store rbiykhw coach outlet store online emgcyzmmi https://www.coachoutletstoreonline-site.com bfjhjhbgamt coach store crbqejiasxw coach store outlet ijvtepusfoj https://www.coach-store.net wknqzi hermes belt gxzhxqn hermes bags xikfxbrorkt hermes outlet ytbtjymhbej hermes outlet online wlleotkmkid hermes bag bdbpkkzrgfw https://www.hermesbeltoutlet.com dyggbvkze gucci handbags qswtet gucci bags tzyccbqo https://www.guccihandbagsinc.com dyorerxrbjw hermes bag hmreuk hermes bags nloenk hermes belt iuixiatiwj https://www.hermesbagsbeltoutlet.com uamorem ferragamo belt spmefe ferragamo belts eiliqy ferragamo sale sjhgzp https://www.ferragamo-belts.com otujixtdc coach outlet pmehnhv coach handbags uurmhs coach purses avmbybxi coach handbags outlet qsoyvv https://www.coach-outlet.eu.com

[url=https://www.coachoutlets.com.co]coachoutlet.com[/url]

โดย: coachoutlet.com [16 ก.ค. 58 8:55] ( IP 58.23.18.151 X: )
ความคิดเห็นที่ 10
   

โดย: Bradley [23 ต.ค. 58 8:52] ( IP 188.143.232.35 X: )
คลิก เพื่อเปลี่ยนกลับไปแสดงความคิดเห็นแบบเดิม

ชื่อไฟล์รูปห้ามมีอักขระพิเศษ เช่น (#),(<),(>),(&) เป็นต้นค่ะ
ชื่อ / e-mail :    แทรกไอคอนน่ารักๆในข้อความ
e-mail :
ส่งอีเมลทุกครั้งที่มีการตอบกระทู้       (ใส่ Email เมื่อต้องการให้ส่ง Email เมื่อมีคนมาโพสในกระทู้)


CAPTCHA codeคลิกที่นี่เพื่อกลับหน้าบ้าน